Bekijk de talkshow ‘Actualiteiten in de melkveehouderij’

ABAB Accountants en Adviseurs organiseerde op donderdag 20 januari 2022 een online talkshow over de actualiteiten in de melkveehouderij. De uitzending kan worden teruggekeken.

Actualiteiten melkveehouderij

De tafelgasten blikten terug op het afgelopen jaar en keken vooruit. Wat brengt de nieuwe regering voor de melkveehouderij? Wat doet de zuivelmarkt? En hoe reageert u hierop in uw bedrijfsvoering?

Kijk de talkshow terug.

Wie zitten er aan tafel?

Ineke Couwenberg, marktmanager agro bij ABAB, gaat als tafelhost in gesprek met collega’s Erik van Gorp en Bert van den Kerkhof. Erik heeft jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en komt dagelijks bij melkveehouders op het bedrijf. Bert is hoofd vaktechniek Belastingadvies en zet zich met veel passie en gedrevenheid in voor de belangen van de agrarisch ondernemers in Nederland op het gebied van de agro-fiscaliteit. Dat deed hij ook ruim twintig jaar als voorzitter van de vaksectie Recht van de Vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus VLB.

Daarnaast schuift Marijn Dekkers van de Rabobank aan. Marijn is sectormanager melkveehouderij bij de afdeling sectormanagement en ondersteunt de agrarische teams in de regio op het gebied van melkveehouderij. Hij runde in het verleden zelf binnen een maatschap een melkveehouderij.

Uiteraard mogen ondernemers uit de sector niet aan de tafel ontbreken. Melkveehouders Leonard Broere van Veehouderij ‘De Wetering’ Broere in Lekkerkerk en Kees van Loon van Van Loon in Rilland vertellen over hun ervaringen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de actualiteiten in de melkveehouderij? Bekijk de talkshow of neem contact op met Erik van Gorp, senior bedrijfsadviseur, via telefoonnummer 040-2942632 of stuur Erik een e-mail.