Online talkshow over actualiteiten in de melkveehouderij

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op donderdag 20 januari om 14.30 uur een online talkshow over de actualiteiten in de melkveehouderij. Meld u snel aan en mis het niet!

De tafelgasten blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit. Wat brengt de nieuwe regering voor de melkveehouderij? Wat doet de zuivelmarkt? En hoe reageert u hierop in uw bedrijfsvoering?

Wie zitten er aan tafel?

Ineke Couwenberg, marktmanager agro bij ABAB, gaat als tafelhost in gesprek met collega’s Erik van Gorp en Bert van den Kerkhof. Erik heeft jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en komt dagelijks bij melkveehouders op het bedrijf. Bert is hoofd vaktechniek Belastingadvies en zet zich met veel passie en gedrevenheid in voor de belangen van de agrarisch ondernemers in Nederland op het gebied van de agro-fiscaliteit. Dat deed hij ook ruim twintig jaar als voorzitter van de vaksectie Recht van de Vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus VLB.

Daarnaast schuift Marijn Dekkers van de Rabobank aan. Marijn is sectormanager melkveehouderij bij de afdeling sectormanagement en ondersteunt de agrarische teams in de regio op het gebied van melkveehouderij. Hij runde in het verleden zelf binnen een maatschap een melkveehouderij. Uiteraard mogen ondernemers uit de sector niet aan de tafel ontbreken. Melkveehouders Leonard Broere van veehouderij ‘De Wetering’ Broere in Lekkerkerk en Kees van Loon van Van Loon in Rilland vertellen over hun ervaringen.

Aanmelden

Wilt u deze online talkshow live volgen? Meld u dan aan via deze link. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u de online talkshow kunt bekijken. Bekijk deze waar u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft, is een computer of tablet en een goede internetverbinding.

Terugkijken

Kunt u niet live kijken, maar bent u wel geïnteresseerd? Meld u dan alsnog aan, dan sturen we u de link waarmee u achteraf de talkshow kunt terugkijken. U kunt dan alleen geen vragen meer stellen.