K-Spirine Bolus: dé ondersteuning van de hoogproductieve koe

Een verminderde klauw- of uiergezondheid bij koeien geeft stress en spanning en dus een verminderd welzijn. Ook na een zware geboorte staat het welzijn van de koe onder druk, met als gevolg een verminderde eetlust en melkproductie. De K-Spirine Bolus vergroot het welzijn en ondersteunt het natuurlijke herstel. Onmisbaar bij het behoud van een goede gezondheid!

Krachtige combinatie

De K-Spirine Bolus bevat wilgenbast, boswellia en kurkuma, een unieke en krachtige combinatie. Wilgenbast is een inmiddels eeuwenoud welbekend kruid. Al 2000 jaar voor de jaartelling werd wilgenbast gebruikt. De wilg wordt tegenwoordig in plantages verbouwd om van de bast een natuurlijk middel te maken. Het wilgenbastextract in de K-Spirine Bolus dient voor het optimaal functioneren van de koe bij verminderd welzijn.
Boswellia wordt al eeuwen gebruikt als gewrichtsondersteuning voor gezonde en soepele gewrichten. Ook ondersteunt boswellia de leverfunctie. De curcumine in kurkuma is een krachtig antioxidant met een celbeschermende functie. Het ondersteunt een goed immuunsysteem.

Natuurlijke ondersteuning

Met de K-Spirine Bolus wordt de gezondheid van koeien op een natuurlijke manier ondersteund. Dankzij deze effectieve bolus wordt niet alleen een blijvend goede eetlust ondersteund, ook wordt bijgedragen aan een optimale melkproductie.
Als extra voordeel hoeft er geen verplichte medicijnregistratie bijgehouden te worden en is de bolus gemakkelijk toe te dienen met een bolusschieter.

Koe staat snel weer aan het voerhek

Melkveehouder Gerlof de Jong is enthousiast over de K-Spirine Bolus. Hij melkt in maatschap 230 melkkoeien. ‘Inmiddels gebruik ik al de tweede doos K-Spirine. Voorheen gebruikte ik een andere bolus, maar K-Spirine bevalt mij beter. Koeien die niet lekker in hun vel zitten en minder eten of helemaal niet meer eten, krijgen een bolus. Binnen een halve dag staan ze dan weer aan het voerhek. De ene koe reageert wel beter dan de andere, is mijn ervaring. Ik gebruik het ook bij koeien met mastitis of dikke poten.’

De kracht van de K-Spirine Bolus

De K-Spirine Bolus kent vele voordelen. De kracht ervan bestaat uit:

  • De K-Spirine Bolus ondersteunt koeien bij een verminderde klauw- en uiergezondheid en na zware geboortes.
  • Een verminderde gezondheid bij koeien kan stress en spanning veroorzaken. De K-Spirine Bolus vergroot het natuurlijk welzijn hierbij. 
  • Behoud van een optimale eetlust en melkproductie.
  • Nul dagen wachttijd bij melk en vlees.