Coronavirus treft ook de landbouw

De in Nederland en België afgekondigde maatregelen met betrekking tot het beheersbaar houden van het coronavirus treffen ook de landbouw. In en op verschillende media wordt u hiervan van uur tot uur op de hoogte gehouden. 

Geen persoonlijk bezoek

Voor de landbouw betekent dit dat veel contacten stil zijn komen te liggen en er een beroep wordt gedaan op de creativiteit van iedereen. KWS Benelux heeft met ingang van vandaag ook besloten alle persoonlijke contacten direct te stoppen. Onze adviseurs zullen u niet bezoeken zolang de afgekondigde maatregelen van kracht zijn. Ondanks dit blijft KWS Benelux gewoon de service bieden die u van ons gewend bent. U kunt ons telefonisch bereiken, online bestellen of neem anders contact op met uw KWS-zaadleverancier.

Velddagen Snelle Lente Rogge

Ook de in april geplande velddagen van het innovatieve gewas Snelle Lente Rogge zullen helaas geen doorgang vinden. Er wordt momenteel hard gewerkt om u toch te voorzien van de juiste informatie in beeld en in tekst, die betrekking heeft op de oogst van het gewas. Zodra deze informatie beschikbaar is, brengen we u ook hiervan op de hoogte. Ook kunt u de groei en ontwikkeling van de Snelle Lente Rogge tot en met de oogst op onze Facebookpagina volgen

Wij zijn ons er terdege van bewust dat gezondheid de hoogste prioriteit heeft en wij wensen dan ook samen met u dat deze tegenslag overwonnen zal worden. 

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Per telefoon of online kunnen wij u nog steeds verder helpen. Onze contactpersonen in uw eigen regio vindt u op onze site: https://www.kwsmaiszaad.com/nl/contact/