De nieuwe brochure KWS-Voedergewassen 2021 is nu gratis te downloaden!

Nieuwe brochure 2021
Nieuwe brochure KWS-Voedergewassen 2021

KWS Benelux is, als dochteronderneming van onafhankelijk familiebedrijf KWS SAAT SE & Co. KGaA, in 25 jaar uitgegroeid tot een speler van formaat in de Benelux. Onze doelstelling is om iedere teler te bedienen met goede gewassen, rassen en een professionele ondersteuning. De medewerkers van KWS Benelux werken dagelijks met trots, passie en met de ervaring opgedaan in de dagelijkse landbouwpraktijk aan het behalen van deze doelstelling.

KWS hanteert een visie die gebaseerd is op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van gewassen, door ze optimaal te laten presteren onder de condities zoals die in de Benelux gelden.

SEED2FEED optimaliseert plantenteelt en veevoeding

Om de waarde die KWS al aan u als teler biedt, verder te verhogen, is een strategie met de naam SEED2FEED gelanceerd, die zowel de plantenteelt als de veevoeding optimaliseert. Met de juiste gewaskeuze op uw percelen legt u de basis voor uw voerrantsoen en omgekeerd.

Dit en alle informatie over de nieuwe maisrassen, Snelle Lente Rogge en KWS Feedbeet, is te vinden in onze nieuwe brochure. Klik op de brochure om hem gratis te downloaden. Heeft u liever een papieren versie? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers in kantoor. Zij zijn bereikbaar op: +31 (0)76-5030003.

Actie: bestel uw maiszaad in januari en maak kans op een zeer mooi SEED2FEED-pakket!

De introductie van SEED2FEED, voor optimalisatie van rantsoen en gewas, is zeer succesvol verlopen. Om dit te vieren kunt u kans maken op een SEED2FEED-pakket. Bestel uiterlijk 31 januari 2021 via de webshop www.kwsmaiszaad.com maiszaad van de KWS-rassen PRIXDOR, PAPAGENO, MEGUSTO, JOHANINIO, CORAZON of FIGARO.

We verloten onder de telers een SEED2FEED-pakket, dat bestaat uit: KWS-maiszaad + Snelle Lente Rogge voor 5 hectare en 1 jaar Farmdesk-licentie met de bijbehorende begeleiding door een van onze SEED2FEED-adviseurs.
De trekking van de winnaar vindt plaats op 3 februari 2021. De winnaar krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht.

Daarnaast is voor iedere bestelling in januari ook nog de vroegbestelkorting van 3 euro per eenheid van toepassing!

Onze medewerkers, afkomstig uit uw eigen regio, willen u ook in 2021 graag adviseren bij de teelt, oogst en opslag van KWS-rassen. Vind hier uw adviseur en bekijk de contactgegevens.

Wij wensen u alvast een goed groeiseizoen toe!