Problemen in uw maïsperceel?

Herken het schadebeeld en vind de oplossing met myKWS!
Herken het schadebeeld en vind de oplossing met myKWS!

Veel telers maken al jaren dankbaar gebruik van de adviezen van KWS over de teelt en het gebruik van suikerbieten, maïs, Snelle Lente Rogge en Feedbeet. Om onze adviezen aan u verder te optimaliseren heeft KWS Benelux dit voorjaar de app myKWS geïntroduceerd.

Schadebeeldherkenner nieuw in myKWS

Als zeer bruikbare nieuwe tool is nu Schadebeeldherkenner geïntroduceerd. De schadebeeldherkenner geeft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste schadebeelden in maïs.

Na het selecteren van een ontwikkelingsfase krijgt u een overzicht van de schade die in deze groeifase kan optreden. De tool toont een beschrijving, schadedrempels en geeft vervolgens landbouwkundige maatregelen aan om de ziekte of schade tegen te gaan.

Adviesdienst myKWS geheel gratis

myKWS is de digitale adviesdienst die u 24/7 kunt raadplegen en u ondersteunt in uw werkzaamheden op het veld en in de stal. Op deze manier is het mogelijk om het genetisch potentieel van onze KWS-rassen optimaal te benutten.

Bekijk de trailer van myKWS:

myKWS is als app-versie gratis te downloaden op uw smartphone en iPad, waardoor u niet noodzakelijk in uw kantoor hoeft te zijn. Mocht u wel in uw kantoor zijn, dan zult u zien dat aanpassingen of notities die u in het veld gemaakt heeft, automatisch gesynchroniseerd worden met myKWS op uw computer. Ook als uw eigen KWS-adviseur niet ter plaatse kan zijn, begeleidt myKWS u in het seizoen met deskundige informatie en aanbevelingen.

Eenvoudig myKWS downloaden

Ga naar de Google Play Store om myKWS voor gebruik op uw smartphone te downloaden. Ook kunt u de app hier downloaden. Wanneer u dit gedaan heeft, kunt u zichzelf aanmelden door in te loggen. Dit is een eenvoudige en eenmalige activiteit.

KWS werkt met enthousiasme continu aan verbetering en aan uitbreiding van het aantal tools voor gebruik op myKWS. Als u myKWS gebruikt, zult u bij introductie van een nieuwe toevoeging via een pushmelding als eerste daarvan op de hoogte gebracht worden en hiervan gebruik kunnen maken.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met uw regionale KWS-adviseur

KWS wenst u heel veel plezier en succes met myKWS!