BERTHA: hét magazine voor de boerin

Bestel BERTHA

In de wereld van de veehouderij schittert een nieuwe ster: BERTHA, een magazine van Trouw Nutrition gericht op de krachtige vrouwen die actief zijn binnen menig familiebedrijf in de agrarische sector. Het doel van dit magazine is om boerinnen een platform te bieden en hun onmisbare rol in de agrarische wereld te benadrukken.

BERTHA biedt een podium aan vier bijzondere vrouwen uit de boerengemeenschap. Zij delen hun ervaringen en bieden een inkijkje in hun leven, waarin uitdagingen, overwinningen en inspiratie centraal staan. Hun verhalen vormen een bron van kracht en inspiratie voor lezers.

Naast inspirerende artikelen bevat BERTHA ook een quiz over mycotoxines, waarin lezers hun kennis kunnen testen en zo kunnen bijdragen aan een gezonde veestapel en een florerend bedrijf. De boeroscoop biedt inzichten in de mogelijke invloed van de sterrenhemel op de toekomst van de agrarische sector. Ook aan de kleintjes is gedacht, zodat zij op hun eigen manier kunnen genieten van BERTHA.

Hart onder de riem

Deze eenmalige uitgave is een initiatief van Trouw Nutrition, die boerinnen een hart onder de riem wil steken en hen gratis toegang tot dit magazine biedt. Dit gebaar van waardering benadrukt de onmisbare rol en inzet van boerinnen in de agrarische sector. Neem een moment voor jezelf en ontspan met BERTHA.

Bestel BERTHA hier

Tot slot: zien we jou op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem? Daar wachten aantrekkelijke acties op je, als blijk van dank voor jouw inzet. Samen werken we aan een nog sterkere veehouderij.