Nieuw: Farm-O-San Relief ondersteunt het welzijn van je koeien

afbeelding

Een koe is een prooidier. Voor het vergroten van de overlevingskans laat zij eventuele pijn zo min mogelijk zien. Maar pijn beïnvloedt wel de motivatie om naar het voerhek, de drinkbak of melkrobot te komen. Gelukkig biedt Farm-O-San Relief, de nieuwe bolus van Trouw Nutrition, ondersteuning bij periodes van herstel.

Een 1 kg lagere voeropname betekent gemiddeld 1,4 kg minder melk. Het welzijn ondersteunen bij pijn aan bijvoorbeeld klauwen, uier of na afkalven kan de vitaliteit, de voeropname en de loop op de robot verbeteren.

Ondersteuning door natuurlijke ingrediënten

Farm-O-San Relief is een bolus met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke plantextracten, mineralen en vitaminen. Deze rijkgevulde bolus bevat onder andere een hoog gehalte aan salicine uit wilgenextract. Salicine (of salicylzuur) is de basis van aspirine.

Wilgenbast is dus een aspirine uit de natuur. Daarnaast bevat Farm-O-San Relief groenethee-extract met sterke antioxidanten en theïne, aangevuld met Selko AO-mix. Selko AO-mix is een blend van sterke antioxidanten, die specifiek geselecteerd zijn op effectiviteit bij rundvee, met bijvoorbeeld kurkuma en rozemarijn.

fos

Toediening in herstelperiode

Farm-O-San Relief kan toegediend worden bij periodes van herstel, bijvoorbeeld na een zware verlossing, na klauw- of uierbehandelingen. Geef de Farm-O-San Relief-bolus oraal met een daarvoor geschikte bolusschieter. Verstrek één bolus per koe. Indien nodig, kan dit na 4 à 5 dagen worden herhaald.

Sustainable Farming-aanpak

Farm-O-San Relief draagt bij aan het dierwelzijn en is daarmee onderdeel van de Sustainable Farming-aanpak van Trouw Nutrition. Kijk voor meer informatie op www.sustainablefarming.nl.